Meer informatie over onze praktijk

Stal Wennekers is in 2005 als zelfstandige praktijk door Jurgen Welmers gestart op het terrein van Paardensportcentrum Stal Wennekers.

Jurgen Welmers heeft zich volledig op de paardengeneeskunde gespecialiseerd en kan u de beste zorg voor uw paard of pony leveren. Wij bieden complete en professionele zorg voor uw paard. Door een intensief nascholingsprogramma garanderen wij u de grondige kennis en vakbekwaamheid die vereist is in een moderne paardenpraktijk.

Van maandag tot en met vrijdag is op de praktijk een spreekuur van 15.00 – 18.00 uur. Door de inrichting van de praktijk en de faciliteiten van Stal Wennekers zijn de omstandigheden ideaal voor een zorgvuldig onderzoek en behandeling. Wij werken tijdens het spreekuur op afspraak, om optimale zorg te kunnen leveren.

Indien het uw voorkeur heeft komen we bij u aan huis of bij u op stal. De praktijkauto’s zijn zo ingericht dat op locatie op dezelfde wijze gewerkt kan worden als op de praktijk. Wij rijden visites van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 14.30 uur. Het praktijkgebied heeft zich door de jaren uitgebreid en bestrijkt een groot deel van Noord-Holland.

Spreekuren

Spreekuren praktijk:
Ma – Vr:  15.00 – 18.00 u

Afspraak op locatie:
Ma – Vr: 08.30 – 14.30 u

Wij werken op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken van 08.30u tot 18.00u.

Contact opnemen

Mr. Jac Takkade 21
1432 CB Aalsmeer

Tel: 0610228014
dierenarts@stalwennekers.nl

SPOED? 06-10228014

Maak kennis met ons team.

Drs. Jurgen Welmers

Dierenarts


Jurgen Welmers is een ervaren en enthousiaste dierenarts. Hij heeft zich gespecialiseerd in de paardengeneeskunde en staat garant voor professionele diergeneeskundige zorg voor uw paard.
Zijn speciale aandachtgebieden zijn:

-begeleiding van merries rondom het drachtig worden en de zorg voor veulens. Door drie jaar fulltime in dienst van een dekstation te werken, is zijn ervaring op dit gebied zeer groot.

-kreupelheidsdiagnostiek. Een groot deel van zijn werk bestaat uit het onderzoek en behandelen van sportblessures en kreupelheden.

Lesley Gravendaal

Paraveterinair


Lesley heeft de opleidingen voor paardenhouderij en dierenarts-assistent/ paraveterinair gevolgd. Zij assisteert bij onderzoeken bij het paard en helpt u aan de balie. Als de dierenartsen visites rijden, is Lesley op de praktijk om u van dienst te zijn. Zij is graag het aanspreekpunt op de praktijk en doet dit met veel plezier en aandacht voor paard en eigenaar!
SPOEDGEVAL