Meer informatie over onze praktijk

Stal Wennekers is in 2005 als zelfstandige praktijk door Jurgen Welmers gestart op het terrein van Paardensportcentrum Stal Wennekers.

Jurgen Welmers heeft zich volledig op de paardengeneeskunde gespecialiseerd en kan u de beste zorg voor uw paard of pony leveren. Wij bieden complete en professionele zorg voor uw paard. Door een intensief nascholingsprogramma garanderen wij u de grondige kennis en vakbekwaamheid die vereist is in een moderne paardenpraktijk.

Van maandag tot en met vrijdag is op de praktijk een spreekuur van 15.00 – 18.00 uur. Door de inrichting van de praktijk en de faciliteiten van Stal Wennekers zijn de omstandigheden ideaal voor een zorgvuldig onderzoek en behandeling. Wij werken tijdens het spreekuur op afspraak, om optimale zorg te kunnen leveren.

Indien het uw voorkeur heeft komen we bij u aan huis of bij u op stal. De praktijkauto’s zijn zo ingericht dat op locatie op dezelfde wijze gewerkt kan worden als op de praktijk. Wij rijden visites van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 14.30 uur. Het praktijkgebied heeft zich door de jaren uitgebreid en bestrijkt een groot deel van Noord-Holland.

Spreekuren

Spreekuren praktijk:
Ma – Vr:  15.00 – 18.00 u

Afspraak op locatie:
Ma – Vr: 08.30 – 14.30 u

Wij werken op afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken van 08.30u tot 18.00u.

Contact opnemen

Mr. Jac Takkade 21
1432 CB Aalsmeer

Tel: 0610228014
info@dierenartspraktijkstalwennekers.nl

SPOED? 06-10228014

Maak kennis met ons team.

Drs. Jurgen Welmers

Dierenarts


Jurgen Welmers is een ervaren en enthousiaste dierenarts. Hij heeft zich gespecialiseerd in de paardengeneeskunde en staat garant voor professionele diergeneeskundige zorg voor uw paard.
Zijn speciale aandachtgebieden zijn:

-begeleiding van merries rondom het drachtig worden en de zorg voor veulens. Door drie jaar fulltime in dienst van een dekstation te werken, is zijn ervaring op dit gebied zeer groot.

-kreupelheidsdiagnostiek. Een groot deel van zijn werk bestaat uit het onderzoek en behandelen van sportblessures en kreupelheden.

Drs. Fieke van Doesburgh

Dierenarts


Fieke is met haar ervaring en kennis een goede dierenarts en recht door zee. Ze is goudeerlijk en schept hiermee duidelijkheid en vertrouwen.

Drs. Robin Kuipers

Dierenarts


Robin is met haar niet te stoppen vrolijkheid en liefde voor de dieren de kundige zonnestraal van de praktijk. Robin straalt altijd, de dieren ervaren dit evengoed als de eigenaren.

Drs. Patty Stuyver

Dierenarts


Patty Stuyver was al op jonge leeftijd met haar paard Abydos klant bij onze praktijk. Patty is dierenarts, specialisatie paard en focust zich voornamelijk op de tandheelkunde van het paard.

Sinds 2016 is ze werkzaam als paardentandarts. Patty heeft de opleiding tot paardentandarts gevolgd aan de Academy of Equine Dentisty in Idaho, USA. Naast het werk voor haar eigen bedrijf werkt ze parttime (maandag en dinsdag) voor de Universiteit Utrecht, waar ze zich bezighoudt met het onderwijzen van tandheelkunde aan studenten Diergeneeskunde.

Patty voert specialistische tandheelkundige verrichtingen uit, zoals extracties van tanden en kiezen. Elke maand is er een vaste dag waarop Patty aanwezig is in de kliniek voor gebitsbehandelingen.

Roos van den Berg

Paraveterinair Paard (i.o.)


Hey daar, paardenliefhebbers!

Mijn naam is Roos van den Berg, en ik ben ontzettend blij om jullie te verwelkomen bij dierenartspraktijk Stal Wennekers!
Als Paraveterinair Paard (i.o.) ben ik hier om ervoor te zorgen dat onze vrolijke viervoeters de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Ik ben gepassioneerd voor alles wat met paarden te maken heeft,ik vind het te gek dat ik elke dag mag werken met deze geweldige dieren en van mijn hobby mijn werk kan maken.
Of het nu gaat om routinecontroles, assistentie bij medische behandelingen of gewoon wat extra aandacht en knuffels, ik ben er allemaal voor in!

Mijn liefde voor paarden begon al op jonge leeftijd, en na wat omzwervingen heb ik mijn weg gevonden naar dit interessante vakgebied. Ik ga mijn kennis verder verbreden door in de toekomst opleidingen te volgen en me te blijven ontwikkelen.
Ik kan niet wachten om mijn passie en kennis met jullie te delen.

Dus, als je vragen hebt, een praatje wilt maken of gewoon even hallo wilt zeggen, kom dan gerust langs!
Laten we samen zorgen voor een gelukkige en gezonde toekomst voor onze paarden.

Tot snel!

Roos